“Melo-M” aicina uz Zaļo Vecgada lielkoncertu

© Publicitātes foto

Čellu trio “Melo-M” 30. decembrī VEF Kultūras pilī atskatīsies uz aizejošo gadu un gatavosies nākamajam ar speciālu programmu “Zaļajā Vecgada lielkoncertā”. Plānoti divi koncerti – pulksten 15 un 18.

Čellisti “Melo-M” jau tradicionāli aicina klausītājus uz saviem lielkoncertiem gada priekšpēdējā dienā vai tuvu tai - parasti šādi pasākumi notikuši Rīgas Kongresu namā, bet šoreiz svinības risināsies VEF Kultūras pilī. Kā jau minēts koncerta nosaukumā, tas notiks epidemioloģiski “zaļā vidē” un būs “zaļš” arī citos iespējamos veidos - šobrīd “Melo-M” gatavo jaunu versiju par kādu ļoti labi zināmu un ļoti zaļu latviešu dziesmu. Koncertā skanēs paši populārākie “Melo-M” skaņdarbi un mūzika no kinofilmas “Emīlija. Latvijas preses karaliene”, kuras autors ir grupas līderis un mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns. Koncertā muzicēs “Melo-M” čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitamajiem instrumentiem būs Miķelis Vīte.

Neskatoties uz to, ka 2021. gada lielākā daļa māksliniecisko iespēju ziņā nebija diez ko “zaļa”, trio aizvadītā sezona bijusi aktīva - grupa koncertēja Azerbaidžānā un Polijā, muzicēja Rīgas ielās un pat lidojumā gaisa balonā.

Svarīgākais