Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Lietuvā uzstāsies pasaules superzvaigzne Khalid, biļetes pārdošanā no piektdienas

© Publicitātes foto

Multiplatīna statusa pasaules mēroga superzvaigzne Khalid ar vienīgo koncertu Baltijā nākamgad uzstāsies “Žalgiris” arēnā Kauņā – tas būs 14. maijā. Biļetes par zemāku cenu tirdzniecībā būs nopērkamas no 10. decembra pulksten 10 “Biļešu Serviss” tīklā.

Pirms pāris gadiem žurnāls “Time” Khalid atzina pat par vienu no gada ietekmīgākajiem cilvēkiem. Khalid ieguva pasaules slavu jau kopš pirmā debijas hita “Location”.

Pēc šī hita iznākšanas viņš noslēdza nozīmīgu sadarbība ar mūzikas izdevniecību “Right Hand Music Group/RCA Records”, un tam sekoja debijas albuma “American Teen” izdošana ar dubultplatīna sertifikāta statusu.

Mākslinieka albums “Free Spirit”, kas izdots 2019. gadā, tika pasludināts par “New York Times” kritiķu izvēli un ziņu aģentūra “Associated Press” to nosauca par izcilu. Albums, kuru RIAA ir sertificējis ar platīna statusu, debitēja “Billboard Top 200” pirmajā vietā, un tajā iekļauta arī “Grammy” balvai nominētā dziesma “Talk”. Albums ieguvis vairāk nekā 11 miljardus (!) klausījumu skaitu visā pasaulē.