Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Trešās adventes koncertā Mazajā Ģildē uzstāsies Annija Putniņa

© Publicitātes foto

Šo svētdien, 12. decembrī, Mazās Ģildes Lielajā zālē notiks adventes koncerts ģimenēm “Ar sniega pārslām dejojot”. Koncertā uzstāsies dziedātāja Annija Putniņa ar pavadošo grupu.

“Skanīgais soprāns Annija Putniņa Trešās adventes koncerta ģimenēm “Ar sniega pārslām dejojot” klausītājus aizvedīs muzikālā ceļojumā no pirmssvētku drudža līdz bērnības piparkūku smaržai un sniegpārsliņu dejām!” - tā tiek pieteikts šis ģimeniskais pasākums. Anniju Putniņu šajā koncertā pavadīs instrumentālā grupa pianista Raimonda Petrauska vadībā, kurā bez viņa vēl ietilpst Oskars Petrauskis (saksofons) un Ernests Mediņš (sitaminstrumenti).

Programmā skanēs skaistākās Ziemassvētku melodijas latviešu un angļu valodā - “Pošam visu greznā rotā”, “Balts sniedziņš snieg uz skujiņām”, “Let it snow”, kā arī fragmenti no Brodvejas mūzikliem un no tādiem uzvedumiem kā “Mūzikas skaņas”, “Mana skaistā lēdija”, “Ledus sirds” u.c. Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas no 6. decembra pieejami “Biļešu paradīze” kasēs, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu. Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē Mazās Ģildes mājas lapā un “Facebook” lapā. Koncerta sākums pulksten 17.