Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Gluži vai neticama ziņa: nākamgad Rīgā norisināsies Baltijā vienīgais leģendāro “The Cure” koncerts

© Andy Vella

Ja nu ar kaut ko vēl varēja pārsteigt mūzikas koncertdzīves interesentus Latvijā, tad koncertaģentūrai “L Tips Agency” tas ir izdevies: 6. oktobrī “Arēnā Rīga” ar pirmo un vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies kulta grupa “The Cure”!

Plānots, ka vismaz divas stundas garajā koncertā izskanēs viss labākais “The Cure” repertuārs, kā arī pa kādai solītā jaunā albuma dziesmai. Par koncerta īpašajiem viesiem apstiprināta skotu postpanka apvienība “The Twilight Sad”. Biļešu pārdošana www.bilesuserviss.lv Izklaides pasta abonentiem sāksies šo trešdien, 8.decembrī, no pulksten 10, bet publiskā biļešu pārdošana visā tīklā, būs no piektdienas, 10. decembra, pulksten 10.

“Nav pārspīlēti apgalvot, ka vairāk nekā 40 gadu laikā harizmātiskā Roberta Smita vadītās formācijas daiļrade kļuvusi par sajūsmas, iedvesmas, atdarināšanas, uzmundrinājuma vai pat mierinājuma avotu nu jau vairākām klausītāju, mūziķu, mākslinieku, dizaineru u.c. radošu cilvēku paaudzēm. Tūkstošiem cilvēku visā pasaulē Roberts Smits ir kas daudz, daudz vairāk nekā nu jau par zīmolu kļuvušais izspūrušais matu ērkulis, iekrāsotās acis un sarkanās lūpas,” gluži precīzi norāda “L Tips Agency” pārstāvji. “Apzinoties “The Cure” visaptverošo muzikālo un kulturālo nozīmību, šis nebūs vienkārši vienas dienas koncerts, bet pasākumu kopums, kas norisināsies nedēļā, sākot no 3. oktobra.” Lai nepalaistu garām jaunumus, sekojiet ziņām aģentūras “Facebook” kontā.