Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar jaunu dziesmu un videoklipu klajā nācis mūziķis Patriks Pētersons

© Publicitātes foto

Ar jaunu un pozitīvu emociju piepildītu dziesmu “Can’t Get You Outta My Head” klajā nācis jaunais mūziķis Patriks Peterson, kurš atklāj, ka līdz ar singla izdošanu piepildījis jau vairākus gadus lolotu sapni.

Dziesmas “Can’t Get You Outta My Head” mūzikas un vārdu autors ir pats Patriks Peterson, bet producents - Kaspars Ansons. Skaņdarbam tapis arī videoklips, kura režisors ir Artūrs Streļuks. Tiesa, klips galīgi nenolasās ar dziesmas kopējo noskaņu, bet gan jau tā veidotāji labāk zina, kā tas bija vajadzīgs un domāts… “Tāpat kā daudzas lietas dzīvē, arī šo klipu nevajadzētu uztvert burtiski,” skaidro videoklipa režisors Streļuks. “Bieži attiecībās pienāk brīdis, kad kāds vēlas tās izbeigt, bet mēs nezinām, kā to pateikt otram. Nereti šādos brīžos mēs viens otru ietekmējam morāli un kļūstam auksti. Brīvības sajūta nāk reizē ar šķiršanos. Šis ir izdomāts stāsts ar pavisam citādāku zemtekstu. Šis ir stāsts par kādu jaunu vīrieti, kurš, nespēdams izbēgt no attiecibām un turpinot ciest morāli, katru reizi nonāk pie viena un tā paša risinājuma, taču viņam pašam jānoved šis viss līdz galam.” Klipā redzamā aktrise ir Madara Martinkena-Igaune.

“Jau vairākus gadus esmu sapņojis izdot dziesmu, kurai pats esmu sarakstījis gan mūziku, gan tekstu, un šis sapnis beidzot ir piepildījies,” stāsta Peterson. “Dziesma patiesībā tapa jau šī gada sākumā, gaišā un skaistā dzīves posmā. Līdz ar to tā ir pozitīva - par sevis atrašanu, iemīlēšanos, par prieku, ko sniedz otrs cilvēks. Vēlos šīs sajūtas un pozitīvās emocijas, kuras izjutu dziesmu rakstot, nodot arī ikvienam klausītājam,” atklāj Patriks.