Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Otrajā adventē Mazajā Ģildē jauniešiem uzstāsies dziedātāja AnnaKrista

© Publicitātes foto

Šo svētdien, 5. decembrī, Mazās Ģildes Lielajā zālē notiks adventes koncerts jauniešiem “Atnākšana”. Šajā koncertā uzstāsies dziedātāja AnnaKrista ar domubiedriem. To varēs skatīties klātienē, izņemot ielūgumus “Biļešu paradīze” kasēs, vai tiešraidē Mazās Ģildes mājas lapā un “Facebook” lapā.

“Atnākšana” ir koncertprogramma, kurā interesentiem būs iespēja dzirdēt gan jaunās dziedātājas AnnasKristas (Anna Krista Ostrovska) oriģināldziesmas, gan arī visiem zināmu dziesmu kaverversijas, ienesot telpā Ziemassvētku atmosfēru. AnnaKrista uzstāsies kopā ar Dominiku Jarmakoviču (ģitāra), Jāni Poli (basģitāra) un Artūru Cukanovu (bungas). Koncerta “Atnākšana” moderators - aktieris un mūziķis Māris Skrodis. “Mēs esam ne tikai mūzikas darītāji, bet arī aktīvi mūzikas pētnieki un izzinātāji. Domāju, ka tieši tāpēc mūsu repertuārs sastāv no dziesmām, kuras kāda ausīm varētu būt jau piemirsušās. Bet ir brīdis, kurā publika šīs dziesmas izdzird, un acīs var redzēt to neaprakstāmi nostalģisko gaismu, tad ir apziņa, ka repertuāra izvēle ir bijusi pareiza,” tā AnnaKrista par gaidāmo koncertu.

Dziedātāja Anna Krista Ostrovska atpazīstamību iemantojusi, piedaloties televīzijas šova “X Faktors” trešajā sezonā. Par savu produktīvāko gadu ironiskā kārtā AnnaKrista sauc tieši šo 2021. gadu, jo ar šo aizsākās viņas gaitas radio pasaulē - dziesmas “Nezvani vēl” un “Pusnakts stundā” ir tikai pirmie atspēriena punkti lielajai nākotnei, pie kā AnnaKrista turpina aktīvi strādāt.