Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pēdējās dienas ierakstu iesniegšanai Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai “Zelta Mikrofons 2022”

© Publicitātes foto

Vēl tikai līdz 2. decembrim iesniedzami ieraksti Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai “Zelta Mikrofons 2022”.

Tiek pieņemti ieraksti, kas izdoti (padarīti publiski pieejami) no 2020. gada 2. decembra līdz 2021. gada 1. decembrim (ieskaitot). Ierakstus iespējams iesniegt kategorijās “Labākais albums” (visi žanri), “Labākā dziesma”, “Labākais videoklips”, “Debija” un “Labākas koncertieraksts video”. Katram māksliniekam ir iespēja divus ierakstus iesniegt bez maksas, bet par katru nākamo ierakstu dalības maksa ir 25 eiro. Ikgadējās Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” pasniegšanas ceremonija norisināsies 26. februārī, un to būs iespējams skatīties tiešraidēs skaties.lv un TV3.

“”Zelta Mikrofons” ir tāds kā Latvijas mūzikas Olimpa kalns, kur reizi gadā satiekas Latvijas visdažādāko žanru mūzikas pārstāvji - tie ir lieli svētki Latvijas mūziķu kopienai. Tā ir lieliska iespēja savu paveikto parādīt Latvijas mūzikas profesionāļiem un, protams, arī klausītājiem. Tas, ka mūsu kopdarbs ar grupu “Astro'n'out” pagājušajā ceremonijā ieguva balvu kategorijā “Radio hits”, joprojām šķiet kā neticams sapnis, it īpaši tad, ja paskatāmies dziesmas, kas šo balvu ieguvušas pirms mums. Ir neizsakāms prieks saņemt novērtējumu par padarīto,” uz pagājušā gada notikumiem atskatās Andrejs Reinis Zitmanis, grupas “Sudden Lights” solists.

Ieraksti iesniedzami līdz 2. decembrim (ieskaitot) elektroniski, izmantojot kādu no failu apmaiņas serveriem, vai fiziskā formātā Latvijas Mūzikas Producentu Apvienības jeb LaMPA birojā Rīgā, Aisteres iela 11 (1. stāvā).