Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Siguldiešu “Neon Saturdays” sagatavojas ziemai ar jaunu singlu

© Publicitātes foto

Grupa “Neon Saturdays” laidusi klajā savu jaunāko singlu latviešu valodā - dziesma “Nemirstīgs” radusies no pārdomām par individuālo mērķu sasniegšanu un savas lomas meklējumiem.

“Ik pa laikam dzīvē ir nepieciešams pieņemt lēmumus, kuri paredz kaut ko pārtraukt, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Bieži vien pieņemot šos lēmumus, kas principā veicinās vai bremzēs mūsu attīstību, mēs apmaldāmies - aizskatāmies uz citiem, apskaužam vai kritizējam viņus. Taču būtiski ir koncentrēties uz savu ceļu un vērtēt to kontekstā ar plašo pasauli, nevis sev tuvāko laikabiedru, kolēģu un draugu dzīvi,” dziesmas vēstījumu skaidro grupas līderis Andris Zemmers. Jaunais singls tapis sadarbībā ar pašmāju producentu JJ Lush (Jānis Jačmenkins).

Grupā „Neon Saturdays” darbojas Andris Zemmers (vokāls), Mārtiņš Rudzītis (basģitāra), Linards Lazdiņš (bungas) un Edvīns Rakickis (ģitāra). Grupa savā pastāvēšanas laikā izdevusi divus albumus un vairākus singlus, kuri iekļuvuši lielāko vietējo radiostaciju topos. Tikai pirms gada „Neon Saturdays” nāca klajā ar savu pirmo dziesmu latviešu valodā - singla “Tik skaļi” veidošanā iesaistījās arī pašmāju reperis Reiks. Vēl jāatgādina, ka 2016. gadā Siguldas festivāla “Sunset Festival” ietvaros “Neon Saturdays” iesildīja festivāla galvenos māksliniekus - angļu rokgrupu “James”, savukārt 2018. gada vasarā grupa iesildīja slaveno dziedātāju LP (Laura Pergolizzi).