Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Mielava koncerti atkal tiek pārcelti – šoreiz uz aprīli

© Publicitātes foto

Jau mazliet pat nojucis skaits, cik reižu pārcelti Ainara Mielava tūres “220 volti” koncerti: pirmoreiz tie tika izsludināti uz mūziķa 60 gadu jubileju un albumam “220 volti” klajā nākot, bet tas bija 2020. gada septembrī…

Ainara Mielava tūres “220 volti” koncerti bija plānoti arī šā gada beigās taču - tie tiek pārcelti uz 2022. gada aprīli. “Šis paziņojums saprotamu iemeslu dēļ jau izklausās visai traģikomisks,” ar humoru uz notiekošo arī šoreiz spēj Mielavs. “Tomēr mana iedzimtā spītība spiež neatkāpties no cerībām beidzot iepazīstināt klausītājus ar savu jauno, lielisko kombo - Rūdolfu Macatu, Kasparu Vizuli, Reini Ozoliņu un Rinaldu Maksimovu, kā arī jaunām, pusmūža un vecām dziesmām.”

Tā nu par jaunajiem koncertu norises laikiem un vietām 2022. gadā šīs nedēļas sākumā Mielavs & Co izsludināja: 2. aprīlis, Rēzekne, “Gors”; 8. aprīlis, Cēsis, “Vidzemes koncertzāle”; 9. aprīlis, Rīga, VEF Kultūras pils; 23. aprīlis, Liepāja, “Lielais dzintars”; 29. aprīlis, Ventspils, k/z “Latvija”. Visas līdz šim iegādātās biļetes būs derīgas, bet “cilvēkiem, kuru pacietības mērs būs izsmelts, iespējams atgūt ieguldītos līdzekļus”, rakstot info@bilesuparadize.lv.