Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ivo Fomins noslēdz gadu ar jaunu singlu un koncertiem

© Publicitātes foto

Lai gan jaunākais Ivo Fomina albums “Cilvēks” nāca klajā maijā, mūziķim ir iekrājies vēl daudz klausītājiem sakāmā – nupat viņš izdevis singlu “Dienā, kad pārstās līt”, kā arī gatavojas lielkoncertam Liepājā.

No Ivo Fomina pēdējā studijas albuma “Cilvēks” radiostaciju topos līdz šim bija nonākušas dziesmas “Cilvēks”, “Vienmēr”, “Tu man esi”, “Lai jau deg” un šī brīža populārākais hits “Diena vai nakts”. Pienākusi kārta kārtējam albuma singlam - “Dienā, kad pārstās līt”. Arī šī, tāpat kā visas albuma dziesmas, sarakstīta kopā ar Ivo ilggadējo sadarbības partneri Guntaru Raču. “Mēs visi ilgojamies pēc ideāla brīža, kad viss nokārtosies, kad lietus pārstās līt un atmirdzēs saule. Tie ir mūsu sapņi un mūsu ilgas pēc labākas dzīves. Gribas, lai cilvēki atkal smaida. bet tas nenotiek pēc burvja mājiena,” tā Ivo.

Neskatoties uz apgrūtinošajiem apstākļiem, Ivo vēl šogad ir nolēmis sniegt arī pāris koncertus - 11. decembrī gaidiet Smiltenes kultūras centrā, bet 18. decembrī Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā. Paralēli tam Ivo gatavojas lielkoncertam, kas norisināsies 18. martā Liepājas Olimpiskajā centrā un koncertam 1. aprīlī, VEF Kultūras pilī.