Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dīdžeju apvienība “Skrapneshi” izdod otro singlu, asprātīgi apspēlējot epidemiologu brīdinājumus

© Publicitātes foto

Pašmāju dīdžeju apvienība “Skrapneshi” piedāvā jaunu dziesmu ar nosaukumu “Deju grīda ir lava”. Tās nosaukums radies asociācijā ar bērnības spēli “Grīda ir lava” jeb “Augstāk par zemi”.

Dziesma “Deju grīda ir lava” ir nudien izdevusies (tai vienīgi nekaitētu mazliet vairāk industrializēta piesitiena), un arī tās videoversiju noteikti jāiesaka noskatīties - dīdžeji asprātīgi tajā iesamplējuši epidemiologu pērn lielu rezonansi izraisījušos brīdinājumus, ka dejošana ir “augsta riska nodarbe, kas tiek ierobežota”.

“Skaņdarba ideja radās laikā, kad viss tika apstādināts un arī deju grīda bija slēgta, kas mums - dīdžejiem - ir daļa no ikdienas. Tas tapa, kamēr bija iekšējās cīņas ar sevi, jo ierastās nedēļas nogales pasākumi un koncerti nenotika,” stāsta viens no “skrāpnešiem” DJ Monsta jeb Uldis Cīrulis. “Šis laiks kopumā ir transformējošs ikvienam. Tomēr, ja pielāgojas un padomā - lai dejotu, nav nekur jāiet, to var darīt jebkur un sev par prieku. Vismaz līdz brīdim, kamēr visi atkal tiksimies uz deju grīdas,” piebalso DJ PM2THEAM.