Duets “Neprāts” turpina realizēt savas neprātīgās idejas arī pēc izbalsošanas no “X Faktora”

© Publicitātes foto

Šo svētdien kanālā TV3 būs skatāms kārtējais šova “X Faktors” ceturtās sezonas raidījums, taču nu jau bez dueta “Neprāts” jeb Signijas Taraņenko un Aleksandra Tuguševa dalības – viņi (un arī Tom Simo) tika izbalsoti jau pirmajā raidījumā.

Neskatoties uz sāpīgo neveiksmi, duets “Neprāts” atklāj, ka turpina strādāt pie jaunām dziesmām, no kurām pirmo plāno izdot februārī, kad būs viņu iepazīšanās gadadiena. Līdz tam viņi solās būt aktīvi sociālajos tīklos ar dažādu muzikālu un arī ikdienišķu saturu, par ko liecina arī fakts, ka viņi ir iedziedājuši un ielikuši interneta vietnē “YouTube” savu glābējdziesmu, kuru viņiem nebija iespēja izpildīt “X Faktora” tiešraidē. Jāsaka, ka diez vai tā viņus būtu glābusi, taču šāda centība ir apsveicama.

“Neprāts” ir apmierināti ar savu uzstāšanos tiešraidē, jo esot izdarījuši visu tā, kā tas bija iecerēts: “Esam lepni par to, ka mums tika uzticēts atklāt šī gada tiešraides raidījumus, kas nozīmē, ka producenti mums uzticējās un bija pārliecināti par mūsu sniegumu, un mēs, savukārt, esam ļoti gandarīti par to, kā atklājām šo raidījumu. Mēs piekrītam mūsu mentorei Aijai Auškāpai - dziesma mums bija piemērota un atbilstoša, lai iepazīstinātu ar sevi, kas bija galvenais pirmā raidījuma uzdevums, ar kuru, mūsuprāt, tikām lieliski galā.” Kā vienu no lielākajiem ieguvumiem pāris atzīst enerģisko dzīves ritmu un laika menedžmentu, kas viņiem neļauj apstāties arī pēc izstāšanās no šova. “Mēs turpinām dziedāt katru dienu un realizēt savas vairāk vai mazāk neprātīgās idejas, kā arī esam atvērti jauniem izaicinājumiem un muzikāliem sadarbības projektiem. Mums kā jaunizveidotam duetam, kuru līdz dalībai šovā neviens nezināja, šis ir ļoti labs sākums, uz kā attīstīt savu turpmāko muzikālo karjeru,” tā Signija un Aleksandrs.

Šova “X faktors” pirmajā finālsērijā dalībniekiem bija uzdevums izpildīt dziesmas, kuras vislabāk raksturo viņus. Ar pirmo raidījumu tika dots starts cīņai par šova galveno balvu 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar ierakstu kompāniju “Universal Music Group”. Pēc 12 dalībnieku priekšnesumiem skatītāji un žūrija nolēma, ka no tālākas dalības šovā izstājas duets “Neprāts” un Tom Simo, savukārt “Aizdevums.lv” skatītāju simpātiju balvu ieguva Diona Liepiņa.

Svarīgākais