Iedvesmojoties no “Latvijas lepnuma” laureātiem, Aminata izdod sirsnīgu dziesmu

© Publicitātes foto

Svētku laikam tuvojoties, Aminata izdevusi jaunu dziesmu “Uz neatklātām zvaigznēm”.

Dziesmas “Uz neatklātām zvaigznēm” autore ir pati Aminata Savadogo, bet producents - JJ Lush. Pēc dziesmas noklausīšanās nākas paust kārtējās slavas odas Aminatas jaudīgajai balsij - ir pamatotas aizdomas, ka šobrīd viņa ir visspēcīgākā un pārliecinošākā vokāla īpašniece Latvijā. Dziesmas video versiju veidojis Ritvars Bluka. Tajā piedalījušies arī “Latvijas lepnums” laureāti - 2015. gada balvas nominācijā “Labie darbi” saņēmēja Gita Bināne, 2015. gada “Sirdsdarbs” - Imants Robežnieks, kā arī 2018. gada “Drosme un pašaizliedzība” - Tomas Jaunzems.

“Uz neatklātām zvaigznēm” tapšanu iedvesmojusi “Latvijas lepnuma” godināšanas ceremonija, kurā tiek apbalvoti līdzcilvēki, kas ar pašaizliedzīgu, nesavtīgu rīcību un iedvesmojošu darbu ir padarījuši Latviju labāku. “Jūtos pateicīga par iespēju godināt “Latvijas lepnuma” laureātus. Šī dziesma ir veltījums un pateicība visiem Latvijas cilvēkiem, kas šo valsti padara labāku ar saviem darbiem. Dziesmai topot, domāju par sev mīļajiem cilvēkiem un spēku, ko viens otram varam sniegt ar labiem vārdiem, ticību otram, uzmundrinājumu,” tā Aminata.

Mediju grupas “TV3 Group” svinīgā godināšanas ceremonija ”Latvijas lepnums” šogad norisināsies 18. reizi. Pirmo reizi tā tiks aizvadīta Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā 18. novembrī, tādejādi uzsverot visu goda balvas kandidātu ieguldījumu Latvijas valsts stiprināšanā.

Svarīgākais