Ar koncertu “Arenā Rīga” martā beidzot viesosies Stings

© Martin Kierszenbaum

Izcilais solomākslinieks Stings ar savu jaunāko albumu “The Bridge” un koncertprogrammu “My Songs”, kura ar milzu panākumiem Amerikā un citviet Eiropā apceļoja pasauli līdz sākās globālā Covid-19 pandēmija, nākamā gada 5. martā pēc vienreiz jau atcelta koncerta beidzot atgriezīsies “Arēnā Rīga”.

Globālās pandēmijas gadā Stings ierakstījis savu pēc skaita piecpadsmito studijas albumu ar nosaukumu “The Bridge” - tas, pēc mūziķa vārdiem, esot palīdzējis saglabāt izturību šajā sarežģītajā laikā. Albums pie klausītājiem nonāks 19. novembrī un demonstrēs Stinga daudzveidīgo dziesmu rakstīšanas procesu, kā arī atklās pārdomas par personīgajiem zaudējumiem, nošķirtību, grūtībām, pastāvošo sociālo un politisko nemieru.​​ Biļetes uz Stinga koncertu Rīgā tirdzniecībā būs no 12. novembra pulksten 10 “Biļešu Serviss” tīklā, savukārt “FBI” un “Positivus” festivāla koncertu kluba biedri tās varēs iegādāties jau no 10. novembra pulksten 10, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Savas solo karjeras laikā Sting ir saņēmis 17 “Grammy” balvas, divas “Brit Awards”, “Zelta Globusu” un “Emmy”, četras “Oskara” un vienu “TONY” nomināciju, “Billboard” žurnāla “Gadsimta balvu”, kā arī 2004. gadā “MusiCare” mākslinieks tika nominēts kā “Gada cilvēks”. Pārdevis vairāk kā 100 miljonus albumu kopiju gan kā grupas “The Police” dalībnieks, gan kā solo mākslinieks.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais