Iesākas biļešu pārdošana uz “Imagine Dragons” koncertu Mežaparkā

© Eric Ray Davidson

Uz nākamā gada vērienīgāko koncertu šajā reģionā pieteikusies Lasvegasas supergrupa “Imagine Dragons”, kura ar vienīgo koncertu Baltijā 1. jūnijā uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē pasaules koncertturnejas “Mercury World Tour” ietvaros.

Biļetes uz “Imagine Dragons” koncertu publiskajā tirdzniecībā “Biļešu Serviss” tīklā būs iespējams iegādāties no 5. novembra pulksten 10, taču “FBI” un “Positivus” koncertu kluba biedri tās varēs iegādāties ātrāk, jau no 3. novembra pulksten 10, izmantojot iepriekšpārdošanas kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem. Pirmās biļetes ierobežotā daudzumā uz koncertu būs iespējams iegādāties par 59 eiro.

“Imagine Dragons” ir sevi pierādījuši kā vienu no spēcīgākajām koncertgrupām, kas spēj izpārdot lielākos pasaules stadionus un arēnas. “Ar savu nerimstošo enerģiju, krāšņajiem un līdz detaļām pārdomātiem šoviem, “Imagine Dragons” koncerti ir kā muzikāls piedzīvojums, kur rokmūzika sastopas ar hiphopu, folkmūzikas un elektronikas elementiem. To apliecina arī grupas uzstāšanās viņu karjeras pirmsākumos festivālā “Positivus” 2013. gadā un izpārdotā “Arēnā Rīga” 2016. gadā,” atgādina organizatori.

Kopš grupas debijas uznāciena “Imagine Dragons” kļuvusi par vienu no lielākajām un pārliecinošākajām rokgrupām pasaulē. Grupa ir saņēmusi 53 prestižus mūzikas apbalvojumus (tostarp arī “Grammy” par labāko rokmūzikas izpildījumu) un 160 nominācijas par pieciem tās izdotajiem albumiem. 2014. gadā grupa tika nominēta četrpadsmit (!) “Billboard Music” balvām, uzvarot kategorijā “Gada labākā grupa”, bet 2018. gadā vienpadsmit “Billboard Music” balvām, saņemot apbalvojumu par “Gada labāko albumu”. Prestižais izdevums “Rolling Stone” dziesmu “Radioactive” atzina par 2018. gada lielāko rokmūzikas hitu. 2018. gadā mūzikas straumēšanas vietnē “Spotify” lasvegasieši bija klausītākā grupa pasaulē un pirmā rokgrupa, kura ar dziesmām "Believer", "Thunder" un “Radioactive” pārsniedza miljardu klausījumu skaitu.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais