"Citi Zēni" savā videoklipā iesaista arī virkni slavenību

© Publicitātes foto

Jaunā grupa “Citi Zēni” beidzot izdevusi savu debijas albumu “Suņi iziet ielās”, ko pieteikusi ar jaudīgu singlu un videoklipu “Limuzīns uz krīta”. Tajā piedalās arī daudzas Latvijā populāras personības.

“Limuzīns uz krīta” ir singls, ar kuru grupa piesaka sava debijas albuma izdošanu. “Ja nevaram tikties koncertā klātienē, tad šī dziesma un tās videoklips ļaus ballēties mājās,” šādu singla izvēli pamato producents un šova “X Faktors” dalībnieks Roberts Memmēns. “Ir jābeidz gaidīt, līdz kāds cits radīs ko pozitīvu, tā vietā mēs vēlamies dot ikvienam iespēju pazust mūsu mūzikā un aizmirst par visu pārējo,” tā grupas bundzinieks Toms Kagainis.

Jaunākā singla videoklipā piedalās arī sabiedrībā populāras personības - Baiba Sipeniece-Gavare, Sanda Dejus, Jānis Romanovskis, Edgars Bāliņš, Gusts Kikusts, Kaspars Mauriņš, Edgars Točs, Andris Daugaviņš un citi. Iespējams, ka dažus no viņiem klipā var arī netīšam palaist garām, taču Bāliņu gan ne - viņa loma dziesmas videoversijā skatītājiem pilnīgi noteikti patiks! “Pēdējā gada laikā esam satikuši un sadarbojušies ar daudziem fantastiskiem cilvēkiem. Mums bija svarīgi, lai singlā, kuru izdodam līdz ar albumu, piedalās arī mūsu draugi,” to komentē ģitārists Krišjānis Ozols. Videoklipa režiju veidojis Artūrs Streļuks, montāžu - Elvis Lācis, horeogrāfiju - Beāte Svarinska.

Grupa “Citi Zēni” ir sešu cilvēku muzikālā apvienība, kuras mūziku viņi paši raksturo kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu. Grupas sastāvs: Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņi), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).