Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Markus Riva izdod spriganu un dejojamu dziesmu par asarām acīs

© Publicitātes foto

Gada melanholiskākajā laikā jaunu dziesmu latviešu valodā saviem klausītājiem sarūpējis mūziķis Markus Riva - “Asaras acīs” tapusi sadarbībā ar latviešu un ukraiņu producentiem.

“Par spīti nosaukumam, singla “Asaras acīs” vēstījums, raksturīgi Markum Rivam, ir optimistisks un cerību pilns - nevienām asarām nav lemts ilgt mūžīgi,” vēsta mūziķa PR nometne. Dziesma tapusi sadarbībā ar ukraiņu komponistu Igoru Tatarenko, filmējoties TV pārraidei Kijevā. Tā ir vēl viens topošā Rivas albuma latviešu valodā vēstnesis. “Es ļoti ceru, ka pavisam drīz visas dziesmas savirknēsies vienā veselumā, un vēl šogad izdosim konceptuālu albumu latviešu valodā,” cer dziedātājs.

Rudens Markum Rivam ierasti ir ļoti darbīgs laiks - septembrī TV ekrānos atgriezies muzikālo talantu šovs “X Faktors”, turklāt mūziķis redzams TV ekrānos arī Krievijā un Ukrainā - tur viņš piedalījies populārā Lielbritānijas formāta “All together now” filmēšanā. Taču, kā uzsver pats mākslinieks, muzikālās ieceres viņam arvien ir pirmajā vietā, un viņš, tāpat kā visa kultūras nozare, gaida atgriežamies aktīvu koncertu dzīvi.