“Prāta Vētrai” nākamnedēļ iznāk jauns albums koncertfilmas formātā

© Publicitātes foto

Grupas “Prāta Vētra” jaunais studijas albums “Gads bez kalendāra” jau tagad piesakās būt īpašs – kaut vai ar to, ka tas būs klausāms un arī skatāms koncertfilmā.

Koncertfilmas “Gads bez kalendāra” pirmizrāde notiks 21. oktobrī pulksten 21, to varēs skatīties platformā www.pratavetrafeels.lv. Biļetes var iegādāties ekase.lv, turklāt dažādos komplektos: vienā no tiem ir kartīte ar grupas dalībnieku parakstiem, citā - atslēgu piekariņu komplekts “Feels”, jaunā albuma vinils ar autogrāfiem, bet vēl citā “zoom” tikšanās ar grupu koncertfilmas pirmizrādes dienā. Nupat iepriekšējā pārdošanā laista arī iespēja iegādāties “Prāta Vētras” jauno albumu vinila formātā. Jāatgādina, ka maijā “Prāta Vētra” izdeva savu pirmo grāmatu “Meklēt vienam otru”, bet tagad ir gatava “likt jaunu bildi iekšā”. Turklāt jau novembrī grupa dosies jaunā albuma koncertturnejā pa Lielbritāniju, Īriju un Krieviju.

Koncertfilmas izveidei īpaši izveidotā studijā tika nofilmētas pilnīgi visas jaunā albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā. “Krāšņas dekorācijas, lielkoncerta cienīgas videoprojekcijas, īpaši veidota horeogrāfija, profesionāli dejotāji, neona grims, akrobāti un pat īsts zirgs - “Prāta Vētra” skatītāju vērtējumam piedāvā koncertfilmu, kurā kā īpašie viesi piedalās arī grupa Tautumeitas, ansis, Dons, Intars Busulis un populārais aktieris Saša Petrovs no Krievijas,” sola grupas PR nometne. Filmas režisors Kaspars Roga ļaus skatītājiem ielūkoties arī šī grandiozā projekta tapšanas aizkulisēs, noslēgumā piedāvājot dokumentālus materiālus: “Un tam visam pa vidu mēs ar jaunu enerģiju, kuru esam krājuši gada garumā! Rezervējiet vakaru, lai pavadītu to kopā ar mums!”

Kaspars Roga: “”Prāta Vētrai” šī būs dubulta pirmizrāde - pirmkārt, nebijušais formāts, bet otrkārt - “Prāta Vētra” pirmoreiz dejo. Tas mums visiem bija liels izaicinājums - pierunāt nācās diezgan ilgi. Bet rezultāts ir lielisks!” Albuma producents ir zviedrs Povels Olsons, ar kuru grupa sadarbojas jau vairāku gadu garumā, bet kā dziesmu tekstu autori šoreiz piedalās arī Jānis Šipkēvics un Ingus Bērziņš.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais