Lietuviešu popsensācija Monique izdod jaunu dziesmu un tās videoversiju

© Publicitātes foto

Lietuviešu šā brīža aktuālākā popmūzikas zvaigzne, dziesmu autore un izpildītāja Monique publiskojusi jaunu singlu ”Lay Me Down”. 

Dziedātāja Monique līdz šim varēja palepoties ar vienu no lielākajiem Lietuvas hitiem - pirms četriem gadiem izdotajai dziesmai ”Dviese” uz šo brīdi ir 21 miljons video skatījumu kanālā ”YouTube” un 1,1 miljons klausījumu mūzikas straumēšanas servisā ”Spotify”. Kopējais Monique mūzikas kataloga interesentu klausījums ir vairāk nekā iespaidīgs - tie ir 8,5 miljoni ”Spotify” platformā un 77 miljoni ”YouTube”. Papildus muzikālajām aktivitātēm Monique ir arī viena no vadošajām Lietuvas influencerēm ar 135 000 sekotāju vietnē ”Instagram”.

Jaunās dziesmas ”Lay Me Down” radīšanas procesā piedalījās ne tikai pati Monique, bet arī viņa kolēģi no Somijas - izpildītāja Ilon un producents Los Rollos, kā arī viens no Lietuvas lielākajiem vārdiem šovbiznesā un hitu produceniem Plucando. Līdz ar singlu pie kausītājiem nonācis arī dziesmas video, kuru veidojis pazīstams lietuviešu filmu un mūzikas klipu režisors Sims Lindesis.

Izklaide

2024. gada 12. oktobrī, Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, norisināsies ikgadējais un tik ļoti gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Šis aizraujošais pasākums aicina bērnus un jauniešus atklāt galda hokeju kā sporta veidu, piedaloties un aizvadot azarta un jautrības pilnu dienu. Turnīrs norisināsies no plkst. 10:00 līdz 18:00, visiem dalībniekiem ieeja ir bez maksas, kā arī papildus katram dalībniekam būs iespēja saņems pasākuma sponsoru sarūpētās balvas.

Svarīgākais