Jaunais mūziķis Arutt piesakās ar jaunu videoklipu

© Publicitātes foto

Jaunais multiinstrumentālists un producents Arutt, īstajā vārdā Armands Rutkovskis, laidis klajā savu otro singlu “Nedomā par mani”, kuram pieejams arī videoklips.

Ikviens no mums kādā dzīves brīdi ir apjautis, cik mīlestība ir skaista, un visbiežāk tas notiek tā saucamajā “rozā briļļu” periodā - tā tiek pieteikta Armanda Rutkovska jaunā dziesma. Tajā mūziķis apspēlē dzīvi pēc emocijām bagātākā attiecību laika, pastāstot to, kā cilvēki jūtas, kad saprot, ka katram ejams savs ceļš. “Sākotnēji šīs dziesmas pirmā versija bija daudz lēnāka un balādiskāka, bet man prieks, ka tās producēšanas beigās rezultāts sanācis pavisam citādāks,” atzīst Armands. Viņš šajā singlā vēsta, ka “ne visiem būs lemts piedzīvot kaut ko tik lielu”, atspoguļojot to, ka diemžēl ne visi pēc tauriņiem vēderā piedzīvo patieso mīlestību. Arutt piebilst, ka drīzumā gaidāms arī debijas albums: “Man ir vēl daudz ko teikt mūzikā, tāpēc nevaru sagaidīt, kad varēšu to noprezentēt plašākai publikai.”

Izklaide

Rīgas Reformātu baznīcā 18. oktobrī pirmo (un acīmredzot arī vienīgo) reizi kopā vienā kvartetā spēlēs “nu jazz” un brīvās improvizācijas meistari Džons Raskins, Stens Sandells, Tims Pērkiss un Vladimirs Tarasovs. “Viņu eksperimenti un novatoriskās idejas ir atstājušas dziļas pēdas džeza attīstībā, bet meistarība bijusi paraugs un iedvesmas avots daudziem pasaulē atzītiem mūziķiem.”

Svarīgākais