Siguldā nākamgad uzstāsies “Placebo”

© Mads Perch

Ar britu alternatīvā roka zvaigžņu “Placebo” uzstāšanos 22. jūnijā Siguldas pilsdrupu estrādē, cerams, latvju zemē atgriezīsies vērienīga koncertdzīve, tas ir, koncerti ar A klases mākslinieku uzstāšanos.

Plānots, ka gleznainajās Siguldas pilsdrupās “Placebo” sniegs koncertu sava jaunākā, pēc skaita astotā, studijas albuma turnejas ietvaros. Pirms sešiem gadiem “Arēnā Rīga” notikušais šovs bija kupli apmeklēts, un nav šaubu, ka piekrišana būs arī šim koncertam. Biļešu iepriekšpārdošana “Biļešu servisa” Izklaides pasta saņēmējiem - no otrdienas, 12. oktobra, pulksten 10, bet publiskā biļešu pārdošana - no ceturtdienas, 14. oktobra, pulksten 10. Jāuzsver (un pat jābrīdina), ka Siguldas pilsdrupu estrādes ietilpības dēļ pārdošanā nonāks tikai 4000 biļešu.

Izklaide

Rīgas Reformātu baznīcā 18. oktobrī pirmo (un acīmredzot arī vienīgo) reizi kopā vienā kvartetā spēlēs “nu jazz” un brīvās improvizācijas meistari Džons Raskins, Stens Sandells, Tims Pērkiss un Vladimirs Tarasovs. “Viņu eksperimenti un novatoriskās idejas ir atstājušas dziļas pēdas džeza attīstībā, bet meistarība bijusi paraugs un iedvesmas avots daudziem pasaulē atzītiem mūziķiem.”

Svarīgākais