Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pavasarī Rīgā uzstāsies Eirovīzijas uzvarētāji “Måneskin”

© Publicitātes foto

Ja koncertaģentūra “L.Tips” sāk it kā neuzkrītoši sociālajos tīklos ieteikt kādas grupas daiļradi, tad uzrodas cerības, ka drīzumā to varēsim skatīt Rīgā. Akurāt tā noticis ar Eirovīzijas uzvarētājiem, itāļu grupu “Måneskin”.

Plānots, ka grupa “Måneskin” uzstāsies 14. martā “Arēnā Rīga” koncertturnejas “Loud Kids On Tour '22” ietvaros. Reģistrētajiem “Biļešu serviss” klientiem speciālā biļešu iepriekšpārdošana sāksies otrdien, 28. septembrī, no pulksten 13, bet publiskā pārdošana sāksies ceturtdien, 30. septembrī, pulksten 13.

“Måneskin” ir pirmā itāļu grupa, kas ar divām kompozīcijām iekļuva Lielbritānijas singlu topa desmitniekā. Miljoniem klausījumu un skatījumu straumēšanas vietnēs Spotify, iTunes, YouTube, Deezer utt., 28 platīna un seši zelta sertifikāti dzimtajā Itālijā vien, vienā mirklī izpārdoti koncerti, ko nespēja ietekmēt pat Covid-19 pandēmija - protams, visus šos globālos panākumus sekmēja uzvara Eirovīzijā. Jāatgādina, ka 2021. gada martā grupa ar tagad visiem zināmo hitu “Zitti e Buoni” uzvarēja Sanremo mūzikas festivālā, bet maijā triumfēja Eirovīzijā. Līdz ar to arī itāļu otrais studijas albums “Teatro d'ira: Vol. I” sasniedza platīna statusu un parādījās praktiski visu prestižāko valstu topos.

Pēc šiem panākumiem “Måneskin” jau var droši doties 16 Eiropas pilsētu koncerttūrē “Loud Kids On Tour '22”, kurā brīnumainā kārtā atradusies vieta arī Rīgai.