Mesa uzsāk sadarbību ar “Warner”, izdod jaunu dziesmu un izziņo koncertu

© Publicitātes foto

Viens no straumētākajiem latvju hiphopa projektiem “Mesa” izdevis  jaunu dziesmu “Tuvāk Tev”, kā arī beidzot publiskojis informāciju par sadarbības sākumu ar “Warner Music Baltics”.

Atzīmējot dziesmas “Tuvāk Tev” iznākšanu, projekta “Mesa” dibinātājs un līderis Gatis Irbe jeb Gacho teju visas pagājušās nedēļas garumā viesojās vairākās Latvijas radiostacijās, un beidzot šī dziesma pieejama arī straumēšanas un lejupielādes platformās. “Dziesmas pamatuzdevums ir atgādināt mums pašiem, cik svarīgi esam viens otram, un cik būtiski ir vienam otru atbalstīt. Ir patīkami apzināties, ka blakus ir kāds, uz ko varam paļauties - lai arī kam mēs ietu cauri, kopā mēs visu paveiksim! Tie ir mūsu sapņi, darbs, sirdslietas un ikdiena, kuros kopā speram soļus,” par savu jauno veikumu stāsta Gatis.

15.oktobrī “Mesa” uz vienīgo šā gada koncertu, kas notiks “Hanzas Peronā” - arī koncertam dots nosaukums “Tuvāk Tev”. Tajā būs dzirdamas gan jau zināmas un iemīļotas Mesas dziesmas, gan pavisam jauni gabali. Turklāt koncerta atmosfēra iecerēta silta, emocijām bagāta un ar iespēju satikties klausītājiem tuvāk. Tiesa, koncerts norisināsies tā saucamajā “zaļajā” drošības līmenī un to varēs apmeklēt, uzrādot Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas faktu apstiprinošu sertifikātu.

Jāatgādina, ka projekts “Mesa” tika dibināts 2015. gada izskaņā. Tā izveidotājs ir Gatis Irbe, zināms ar skatuves vārdu Gacho. Līdz šim brīdim ir izdoti trīs studijas ieraksta albumi - “Mesa” (2016), “II” (2017) un “M3SA” (2020). Visi albumi ir saņēmuši zelta un platīna ieraksta statusus. Savā daiļradē projekts pievēršas tēmām, kuras ir īstas, dzīvas un ilgtermiņā svarīgas.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais