Uz Latviju atkal pošas Laura Pergolicci jeb LP

© Publicitātes foto

Jau grūti pat saskaitīt, cik reizes pēdējo dažu gadu laikā pie mums uzstāsies pasaules līmeņa popzvaigzne Laura Pergolicci jeb vienkārši LP, taču nākamā gada 19. februārī viņa atkal būs klāt – šoreiz “Arēnā Rīga”, kur uzstāsies ar jaunu koncertprogrammu.

Laura Pergolicci jeb LP pie mums bijusi, šķiet, trīs reizes, un visi koncerti gan “Arēnā Rīga”, gan Siguldas pilsdrupu estrādē bijuši labi apmeklēti. Kā zināms, LP savu slavas gājienu Eiropā uzsāka ar platīna statusu ieguvušo hitu “Lost On You”, kas 2016. gadā uzspridzināja mūzikas topus Eiropā, it īpaši mūsu reģionā un Grieķijā. Taču LP nav stāsts par vienu hitu, gandrīz katras viņas dziesmas klausījumi “Spotify” straumēšanas servisā ir mērāmi miljonos. Kā populārākās no tām var minēt “Muddy Waters”, “Strange”, “When We're High”, “Other People”, “Tightrope”, “Tokyo Sunrise”, “Night Like This” u.c. Šoruden LP laidīs klajā savu sesto studijas albumu ar nosaukumu “Churches”, no kura jau šobrīd klausītājiem pieejami singli “Goodbye”, “The One That You Love”, “How Low Can You Go” un “One Last Time”. “Tā ir skaista pieredze. Kā iemīlēšanās. Šis albums pēc sajūtām ir kā draugs - draugs, kas palīdzēja iziet cauri vienam no visgrūtākajiem laikiem cilvēces vēsturē un arī diezgan grūtam posmam manā personīgajā vēsturē,” tā Laura.

Biļešu uz koncertu iepriekšpārdošana reģistrētajiem “Biļešu Serviss” klientiem sāksies trešdien, 22. septembrī, pulksten 10, bet vispārējā biļešu pārdošana sāksies no piektdienas, 24. septembra, pulksten 10.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais