Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ainars Mielavs savā dzimšanas dienā publicē jaunu mūzikas video

© Publicitātes foto

Piektdien, 10. septembrī, mūziķis Ainars Mielavs atzīmēja savu 61. dzimšanas dienu. Lai šīs atzīmēšanas piesitiens būtu muzikālāks, tika laists klajā Ainara pagaidām pēdējā studijas albuma “220 volti” tituldziesmas video.

Pirms gada 10. septembrī, dziedātāja Ainara Mielava 60. dzimšanas dienā, klajā nāca viņa albums “220 volti”, bet savu kārtējo jubileju Ainars sagaidīja ar minētā ieraksta tituldziesmas mūzikas video. Šis klips ir pati vienkāršība, tā filmēšanai iztikts pat bez režisora, tikai ar kameras vīriem Jāni Eglīti un Ritvaru Bluku. “Vienkārši cenšos būt patiess - kā mākslā, tā dzīvē,” intervijā LTV “Rīta Panorāmai” noteica Ainars. Jāpiebilst, ka Mielavs joprojām nav atmetis domu par savas apaļās jubilejas tūri, kas pārcelta nu jau divas reizes - to dziesmu rakstnieks kopā ar savu jauno “kombo” Rūdolfu Macatu, Kasparu Vizuli, Rinaldu Maksimovu un Reini Ozoliņu ir apņēmības pilns realizēt šī gada decembrī. “Ceru to nosvinēt ar trešo piegājienu,” smaidīja Ainars. “Un ceru, ka šoreiz turneja notiks, un zaļā zona mūzikā un mākslā netiks atcelta.”

Koncertu vietas un datumi: 2. decembris - Ventspils koncertzāle “Latvija”; 12. decembris - Liepājas “Lielais dzintars”; 17. decembris - Rīga, VEF Kultūras pils; 26. decembris - Cēsis, “Vidzemes koncertzāle”; 29. decembris - Rēzekne, Latgales vēstniecība “Gors”.