Kanāls TV3 piedāvā grandiozo Raimonda Paula koncertu

© Publicitātes foto

Atklājot jauno rudens sezonu, kanālā TV3 šo sestdien, 4. septembrī, pulksten 20.40 būs skatāms grandiozais Raimonda Paula koncerts “4. vilnis” no Dzintaru koncertzāles, kas ticis filmēts šovasar, Jūrmalas festivāla ietvaros.

Koncertā kopā ar Maestro uzstāsies Ance Krauze, Laima Vaikule, Žoržs Siksna, Agnese Rakovska, grupa "Credo", Dināra Rudāne, Intars Busulis, Zigfrīds Muktupāvels, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš un citi. Starp instrumentālajām dziesmām plānoti tādi skaņdarbi kā “Teātris”, “Ilgais ceļš kāpās”, “Kabare”, no dziesmām - “Vīrietis labākajos gados”, “Balta saule”, “Mežrozīte”, “Es aiziet nevaru”, “Mēmā dziesma” un citas. “Es izdomāju, ka mums jāsanāk kopā, lai parādītu publikai, kas ar estrādi notiek! Aicinot mākslinieku, es noteicu vienu lietu, ka jādzied ir tikai tās dziesmas, kuras reiz visvairāk ir dziedātās un tās, kas visvairāk krīt uz nerviem. Papildspēkos ir Latvijas Radio bigbends un kamerorķestris, kas piedod pavisam citu skanējumu,” stāsta Raimonds Pauls. Komentējot koncerta nosaukumu, Maestro teic: “Mums nepārtraukti draud ar tiem viļņiem un epidēmijām! Gribu, lai ceturtais vilnis (koncerts) atnes nevis slimības, bet labu noskaņojumu un smaidu.”

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais