Pāvilostā notiks “Kuršu metāla diena”

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 4. septembrī, kāds interesants koncertpasākums gaidāms Pāvilostā izveidotajā atpūtas vietā “Fontaine City” – te risināsies “Kuršu metāla diena” ar latvju smagās mūzikas līderu “Skyforger” uzstāšanos trumpī.

“Fontaine City” visu vasaru divas reizes nedēļā organizēja šovus un piedāvāja dažādu stilu “dzīvo” mūziku (“Oranžās brīvdienas”, “Opus Pro”, “Carnival Youth”, Ozols, “Latvian Blues Band”, “Rīgas Modes”, “Riga Reggae”, “Bloody Heels”, “Bad Habits”, “Līvi”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Inokentijs Mārpls”, “Dzelzs Vilks”, “Very Cool People”, “Credo”, “Otra Puse”, “So Lucid Electric Feel” u.c.), bet nu pienācis laiks vasaras sezonas slēgšanai.

“Ir bijis jautri - daudz pasākumu, daudz mūzikas, daudz cilvēku utt. Daudz strādājām un labi pavadījām laiku visas vasaras garumā. Tagad ir pienācis laiks sagaidīt ziemu, un kā gada pēdējo pasākumu ārā mēs jums piedāvājam programmu no Latvijas smagās mūzikas: super pankroka grupa “Johnny & The Burnouts”, smagie metālisti “Rūsa”; topošā metāla folkloras grupa “Green Novice”, kā arī Latvijas starptautiskie superzvaigžņu rokeri “Skyforger”,” tā “Kuršu metāla dienu piesaka “Fontēna pilsētas” pārstāvji. Šis būs brīvdabas pasākums ar atsevišķām zonām - ar un bez kovidsertifikāta. Jāpiebilst, ka uz un no pasākuma tiek piedāvāts arī transports, kas kursēs maršrutos Rīga - Pāvilosta - Rīga un Liepāja - Pāvilosta - Liepāja.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais