Pāvilostā sestdien risināsies grupas “Līvi” dziesmu svētki

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 28. augustā, Pāvilostas atpūtas vietā "Fontaine City" notiks grupas "Līvi" Dziesmu svētki.

Šādi grupas “Līvi” Dziesmu svētki notiek jau ceturto reizi, taču līdz šim tie risinājās Liepājā.

“”Līvi” dzīvi - tieši tas skanēs no katra korista mutes un ģitārista aizskartās stīgas. Katras dziesmas izpildījumā piedalīsies arī solisti - gan pagaidām vēl mazāk zināmi, gan jau slavu sasnieguši, piemēram, Guntis Veits, Normunds Pauniņš, Elviss Grodums, Emīls Dreiblats un citi. Dzirdēsim gan grupas “Līvi” dziesmas koru izpildījumā ar solistiem, gan vakara koncertu, kurā muzicēs Latvijā populāri un iemīļoti mākslinieki, gan spokains nakts disko pamestās fabrikas telpās,” informē organizatori.

Festivāla ideja ir pavisam vienkārša - caur “Līvu” dziesmām apvienot dažādas paaudzes, dažādu profesiju, konfesiju, politisko pārliecību un visādi citādi jaukos un dažādos ļaudis. Ja īsāk, tad - izveidot grupas “Līvi” dziesmu svētkus. Dažādi kori (kopā - 21) no dažādām Latvijas pilsētām koncertā izpildīs visiem zināmas un kopā izpildāmas dziesmas Jēkaba Ozoliņa redzējumā. “Kā jau īstos Dziesmu svētkos, dalībniekiem un koncerta apmeklētājiem ir nepieciešama laba atpūta un kopā būšanas prieks, tāpēc pēc emocionālā dienas koncerta koristu un pavadošās grupas izpildījumā, visi būs pelnījuši vienu īstenu roka noslēgumu - vakara daļu, kas ļaus klausīties ne mazāk leģendāras grupas “Otra puse”, “Credo” un, protams, pasākuma vaininiekus “Līvus”.”


Jāpiebilst, ka pasākuma norises vietā būs divas zonas - vakcinētajiem pret Covid-19 un nevakcinētajiem, tāpēc uz šiem Dziesmu svētkiem tiek aicināts ikviens.

Izklaide

Pēdējā laika megahitu autors Chris Noah (Krists Indrišonoks) izdevis trešo singlu latviešu valodā – tas saucas “Desmitiem reižu”. Jaunākais veikums turpina dziedātāja uzvaras gājienu pa radiostaciju topiem, sekojot hitiem “Cik tālu vēl?” un “Nomodā”.