Latviešu deju mūzikas producents REZarin izdod rudens dziesmu

© Publicitātes foto

Lai arī vasara vēl nav beigusies, REZarin (īstajā vārdā Rūdolfs Elvis Zariņš) rudenim pieteicis jaunu un enerģisku deju hitu “You Should Know”.

Dziesmas “You Should Know” pamatā ir izteikta un enerģiska basa līnija, kas īpaši ies pie sirds pie automašīnas stūres ikdienā sēdošajiem mūzikas cienītājiem, bet piedziedājums un lipīgā melodija liks to atcerēties visas dienas garumā. “Pie šīs dziesmas strādāju visu vasaru un domāju, ka šis ir labākais laiks to izdot, jo tagad nepieciešama papildu enerģija darbam vai izklaidei,” prāto Rūdolfs.

“Balstoties uz dziesmas vārdiem, domāju, ka katram ir kāds sev īpaši tuvs cilvēks, kas spēj dot iedrošinājumu un atbalstu drūmā, pārbaudījumiem pilnā laikā vai vienkārši ikdienā, līdz ar to aicinu šo dziesmu kā nelielu apliecinājumu tam aizsūtīt savai otrai pusītei!”

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais