Jau šo sestdien notiks “Astro’n’out” brīvdabas koncerts

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 21. augusta vakarā, Mežaparka Zaļajā teātrī grupa “Astro'n’out” gaida savus klausītājus uz emocijām bagātu kopā būšanu brīvdabas koncertā.

Plānots, ka koncertā Mežaparka Zaļajā teātrī “Astro'n'out” izpildīs savas visu laiku labākās un klausītāju iemīļotākās dziesmas. Programmā paredzēti arī gaismas un uguņošanas specefekti, kā arī muzikāli viesi, kas pievienosies grupai koncerta laikā.

Ieeja koncerta teritorijā būs no pulksten 18, bet no pulksten 19 par muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ Maija Rozīte. Pulksten 20 uz skatuves kāps īpašie viesi - grupa “Sudden Lights”, ar kuriem “astronautiem” sadarbība kļuvusi īpaši tuva, jo pērn kopā radīta dziesma “Haosā”, kas ieguva “Zelta mikrofonu” kategorijā Radio hits. “Astro'n'out” skatuvi ieņems pulksten 21 un sola to piepildīt ar neaizmirstamām emocijām un trakām dejām līdz pat pulksten 23. Koncerta laikā uz skatuves kāps arī grupas draugi - reperis Fiņķis un mūziķis Goran Gora.

Jāatgādina, ka pasākums tiek rīkots atbilstoši “zaļā” pasākuma drošības nosacījumiem. Tas nozīmē, ka kopā ar koncerta biļeti apmeklētājiem ir jāuzrāda derīgs Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments (ID karte vai pase). Atsevišķa zona paredzēta ģimenēm, kas ierodas ar bērniem, taču šobrīd šīs zonas biļetes pārdošanā vairs nav pieejamas, jo pāris nedēļu laikā tika sasniegts maksimālais vietu skaits. Bērniem no 12 līdz 17 gadu vecumam (ieskaitot) jāierodas ar negatīva testa apliecinājumu. Testu būs iespējams veikt arī pie ieejas koncertā, kur tas tiks nodrošināts bez maksas. Savukārt pieaugušajiem ieeja Ģimenes zonā atļauta tikai ar pārslimošanas vai vakcinēšanas sertifikātu.

Organizatori aicina uz koncertu ierasties laicīgi, lai neveidotos liekas rindas. Uz Mežaparka Zaļo teātri var nokļūt ar 11. tramvaju, kā arī 2., 9., 11. vai 24. autobusu. No pieturvietām līdz koncerta norises vietai ir apmēram 15 - 25 minūšu gājiens.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais