Ozols izdod jaudīgu klipu dziesmai par Nikiju Jaudu

© GravisVisuals

Pērn augustā reperis Ozols izdeva savu septīto studijas albumu “Y A U D A”, kura galvenais varonis bija mistiskais Nikijs Jauda. Nu par viņu tapis arī videoklips.

Atzīmējot sava albuma “Y A U D A” izdošanas gadskārtu, Ozols šajā mēnesī plānojis sniegt koncertus vairākās Latvijas vietās - Rīgā, Baldonē, Pāvilostā, Saulkrastos u.c. Saistībā ar šīm aktivitātēm reperis kopā ar Andreju Skurjatu (Dree) ir sagatavojis arī īpašu video albuma dziesmai “Nikijs Yauda”. Video tapis eksperimentālā stilistikā, kurā izmantota 360 grādu kamera un 3D skenēšana, kā arī 3D objektu integrācija. Lai arī šī dziesma ir tikai pusotru minūti gara, arī šajā īsajā laika posmā sagatavots tehniski gana jaudīgs vēstījums. “Augusts ir “Yaudas” mēnesis, un šis video ir noslēdzošais vizuālais darbs, ar kura starpniecību mēs aizveram vienas durvis ciet, lai varam domāt par nākošajām aktivitātēm. Video ir eksperimentāls, Andrejs atkal parādija sevi un savas spējas neatkārtoties, netaisot garlacīgus, klišejiskus video,” tā Ozols.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais