Eirovīzijas uzvarētāji prezentē dziesmu kopā ar leģendāro Igiju Popu

© Publicitātes foto

Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji, itāļu grupa “Måneskin” šobrīd ir vieni no 13 visklausītākajiem māksliniekiem vietnē “Spotify” ar vairāk nekā 51 mijoniem ikmēneša klausījumiem un 2,5 miljardiem klausījumu, ņemot kopā visas digitālās platformas.

Nav šaubu, ka itāļu grupa “Måneskin” savu uzvaras gājienu digitālās straumēšanas servisos turpinās - nupat viņi izdevuši jaunu un aizraujošu versiju dziesmai “I Wanna Be Your Slave”, kurā piedalās arī roka leģenda Igijs Pops. ““Måneskin” man deva pamatu lielai un spēcīgai eiforijai!” par šo kopdarbu izteicies “pankroka vectēvs” Igijs Pops, kuram aprīlī apritēja jau 74 gadi.

“Måneskin”: “Tas bija liels gods uzzināt, ka Igijam patīk mūsu mūzika, un viņš vēlas kopā ar mums strādāt. Tas bija neaizmirstams brīdis, kad dzirdējām Igiju dziedam “I Wanna Be Your Slave” dzīvajā, mūsu priekšā! Mēs visi uzaugām, klausoties viņa mūziku. Viņš mūs iedvesmoja izveidot grupu, tas vēl joprojām ir neticami, ka mums ir bijusi iespēja viņu iepazīt un kopā radīt mūziku!”

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais