“Indygo” izdod jaunu video un aktīvi koncertē

© Publicitātes foto

Enerģiskais rokmūzikas trio “Indygo” publicējis jaunu kompozīciju “Skats pa logu”, kura tapusi sadarbībā ar talantīgo skaņu inženieri un mūziķi Gati Zaķi.

Dziesmai “Skats pa logu” tapis arī videoklips, savukārt pirmo publisko atrādīšanu tā piedzīvoja piektdien, koncertā uz peldošās mākslas galerijas “Noass” AB dambī. Nevarētu teikt, ka tā piedzīvoja milzīgu publikas atsaucību: “Indygo” fani vairāk priecājās pie grupas vecajām dziesmām, pēc kurām dzīvajā skanējumā bija varen noilgojušies - pēdējais šīs grupas koncerts bija pirms deviņiem mēnešiem.

“Manuprāt, šī ir kolosāla dziesma! Grupai bija tik ļoti viegli sastrādāties ar Gati - mūziķi, kurš jūt un saprot mūsu ideju līkločus, tamdēļ citādāks iznākums nemaz nedrīkstēja būt,” īsi un kodolīgi par jaunās dziesmas tapšanas procesu un iznākumu sala grupas “Indygo” vokālists Mārtiņš Vaters. Starp citu, šādas muzikāla sadarbība nav pirmā reize: grupas bagāžā jau ir divi šādā sadarbībā tapuši studijas albumi - angliskais “Decoy”, kā arī simtprocentīgi latviskais “Stars”. “Tuvākie plāni ir uzspēlēt saujiņu koncertu augustā, jau tiek kārtots septembra un nākamo mēnešu koncertplāns, bet, kā mēs visi labi nojaušam, kaut kas jau var pamainīties ar publiskiem pasākumiem pasaulē un arī Latvijā,” prāto Mārtiņš.

Šī “saujiņa koncertu” gan šobrīd izskatās tāda, it kā “Indygo” gribētu pretendēt uz šā gada aktīvākās latvju koncertgrupas titulu - bez jau minētā pasākuma “Noasā” vēl līdz šā mēneša vidum grupai paredzētas uzstāšanās Valmiermuižas alus darītavā Valmiermuižā (13. augustā), “Fontaine Gypsy Camp” Liepājā (14. augustā) un Rīgas bārā “Nemiers” (19. augustā).

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais