Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Latviešu jaunā kantrī cerība Edvards Strazdiņš aizkustina kurzemniekus

© Publicitātes foto

Par latviešu jaunās kantrī mūzikas cerību dēvētais dziesmu autors un izpildītājs Edvards Strazdiņš publicējis trešo dziesmu no sava topošā debijas albuma. Edvards ir dzimis rīdzinieks, kurš līdz ausīm iemīlējies Talsos un Kurzemē, tāpēc nav brīnums, ka jaunā dziesma apdzied Kurzemes skaistākās vietas.

“Kurzeme vienmēr bijusi vieta, kur jūtos vislabāk. Manas dzimtas saknes tur stiepjas jau paaudžu paaudzēm - jau no bērnības gandrīz visas vasaras esmu pavadījis pie saviem vecvecākiem Talsu novadā. Varbūt jaunus ceļus uzbūvēt un ēkas atjaunot gluži nebūtu man pa spēkam, bet dziesmu veltīt savam mīļajam novadam es tomēr mēģināju uzrakstīt,” klāsta Edvards Strazdiņš.

“Dziesmas par Kurzemi” studijas producents ir Gints Stankevičs, bet tās video veidojis pieredzējušais producents Kaspars Kambars. Interesanti, ka videoklipā izmantota 1985. gada izlaiduma automašīna VAZ jeb žigulis. “Ļoti patīkama un jauna pieredze. Paldies video producentam Kasparam, kurš manu stāstu meistarīgi realizēja klipā, kā arī paldies video redzamajai meitenei Tīnai Aukmanei par lielisko sniegumu videoklipa filmēšanā. Visbeidzot lielu paldies vēlos teikt arī “MicRec”, kas deva man iespēju ierakstīt šo dziesmu un uzfilmēt video,” svaigi tapušo klipu vērtējot, “paldiesojas” jaunais censonis.