Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

[Ex] da Bass trio laiž klajā ar dronu filmētu videoklipu

© Publicitātes foto

Jūlija pēdējās nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzījis atraktīvā mūziķu trio “3Live Project” jeb dīdžeja [Ex] da Bass (Mareks Dainis), perkusionista Eināra Latiševa un trompetista Normunda Pieša debijas radio singla video klips. Tas filmēts, pamatā izmantojot dažādas sarežģītības un tehnoloģiju dronus.

Lai gan videoklips dziesmai “You” esot filmēts par salīdzinoši ierobežotu budžetu (to veidojusi kreatīvā “Dween Video” komanda), rezultāts ir pat vairāk nekā labs un skatāms. Savu artavu dziesmas skanējumi ienesusi arī dziedātāja Alise Haijima.

“3Live Project” kā apvienība sāka muzicēt jau 2015. gadā. Sākotnēji tas bija stilīgs klubu, festivālu, pilsētas svētku un korporatīvo pasākumu apmeklētāju izklaides projekts, kurā dīdžejs [Ex] da Bass profesionāli saspēlējas ar perkusionistu un trompetistu, bet ar laiku trijotne sapratusi, ka ir pārspējuši iecerēto, un ir laiks pārcelties nākamajā līmenī, proti, radīt arī pašiem savu mūziku. Tā “Labo Ierakstu studijā” tapa dziesma “You”, un, kā atzīst paši “3Live Project” dalībnieki, tad video klips ir loģisks turpinājums šim radio stacijām, vasaras terasēm, pludmales bāriem, festivāliem un klubiem tik ļoti piestāvošajam gabalam. Starp citu, tuvākā “3Live Project” uzstāšanās notiks 6. augustā, Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros.