Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunā dziedātāja Emīlija piesaka debijas minialbumu

© Elizabete Dzeina Rubene

Dziedātāja un dziesmu autore Emīlija publiskojusi dziesmu “Bites” - augusta beigās gaidāmā debijas EP “Augustā” priekšvēstnesi.

“Emīlijas mūzika ir izsmalcināts, niansēts indī pops ar prātā paliekošu melodiju un skaisti smeldzīgu liriskumu,” tā jauno dziedātāju piesaka viņas PR nometne, un tā tas patiesībā arī ir. “Bites” ir dziedātājas otrais singls. “Tā ir dziesma par izlaušanos un savas īstās vietas meklēšanu, par klausīšanos savā sirsniņā. Kā bites meklē pļavas un ziedus, tā arī es meklēju savu īsto vietu un cilvēkus. Sajūtu ziņā centos ielikt arī nelielu apjukumu un bailes mēģināt un kāpt pāri satraukumam par nezināmo,” stāsta Emīlija.

Dziesma “Bites” tapusi, Emīlijai sadarbojoties ar Agnesi Roznieci (exRakovska), dziesmas producents ir Pēteris Lunde, bet pēcapstrādi veicis Reinis Kārkliņš. Vizuālo tēlu veidojusi Elizabete Džeina Rubene. Starp citu, klausītājiem ir iespēja kļūt par nozīmīgu posmu Emīlijas mūzikas ceļa veidošanā, atbalstot EP “Augusts” izdošanu kolektīvā ieguldījuma platformā “Projektu Banka”.