Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Koncertzālē “Latvija” skanēs roka balādes

© Publicitātes foto

Ceturtdien, 5. augustā, plkst. 19.00 koncertzālē “Latvija” kopā ar jaukto kori “Ventspils”, kā arī Ventspils Kamerorķestra un Ventspils bigbenda mūziķiem koncertprogrammas “Roka balādes. Dueti” izpildījumā piedalīsies solisti - Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle, Andris Ērglis un Atis Ieviņš. Diriģents Aigars Meri.

Programmā iekļauti rokmūzikas cienītājiem labi zināmi un iemīļoti skaņdarbi, ko orģinālizpildījumā atskaņo pasaules slavu guvuši solisti un muzikālās apvienības. Klausītāji dzirdēs gan Bredlija Kūpera (Bradley Cooper) un Lady Gaga aizkustinošo “Shallow”, gan Nika Keiva (Nick Cave) un Kailijas Minogas (Kylie Minogue) savulaik milzu panākumus iekarojošo “Where The Wild Roses Grow”, gan daudzas citas atpazīstamas un līdzi dziedamas melodijas. Skaņdarbu aranžijas veidojuši Ritvars Garoza un Rūdolfs Bērtiņš

Sniegumu papildinās pavadošā grupa - sitaminstrumentālists Gundars Lintiņš, ģitāristi Jānis Čubars un Kristiāns Kupčs, taustiņinstrumentāliste Zane Volberga, basģitārists Ivars Ozols.

Diriģenta Aigara Meri veidotā koncertprogramma ar līdzīgu nosaukumu - “Roka balādes. Sākums” - pirmo reizi izskanēja 2019. gada pavasarī teātra namā “Jūras vārti”. Arī toreiz latviešu un ārvalstu komponistu radītas roka balādes izpildīja Latvijā popularitāti guvuši solisti kopā ar Ventspils Kamerorķestri.

Biļetes uz koncertu “Roka balādes. Dueti.” nopērkamas “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības tīklā. Atlaide 10% apmērā tiek piemērota Drauga kartes īpašniekiem, Ģimenes kartes īpašniekiem, pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti un viņu asistentiem.

UZMANĪBU! Koncerts paredzēts jaukta tipa publikai - gan vakcinētiem, gan Covid-19 pārslimojušiem, gan pirms pasākuma Covid-19 testu veikušiem apmeklētājiem, spējot uzrādīt atbilstošu digitālo sertifikātu, personalizētu ieejas biļeti un personu apliecinošu dokumentu!

  • Sēdvietas parterī pieejamas tikai vakcinētiem vai Covid-19 pārslimojušiem skatītājiem (noteikumi attiecas arī uz bērniem/ jauniešiem!). Ieeja no Lielā laukuma puses.
  • Sēdvietas balkonā pieejamas vakcinētiem, Covid-19 pārslimojušiem, Covid-19 testu veikušiem apmeklētājiem (t. sk. bērniem jaunākiem par 12 gadiem), pasākuma norises laikā ievērojot spēkā esošos ierobežojumus - distancēšanos, sejas masku lietošanu u. c. Ieeja no Pāvila ielas puses.