Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Par “Instrumentu” koncertiem milzu interese, jau izziņo papildkoncertu

© Aiga Redmane

Ņemot vērā milzīgo interesi par cikla “Skaisti savāds” koncertiem,  grupa “Instrumenti” izziņojusi vēl vienu koncertu, kurš norisināsies 28. augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

Pagājušajā nedēļā grupa “Instrumenti” izziņoja divus koncertus Mežaparka Lielajā estrādē 26. un 27. augustā: otrais no minētajiem koncertiem tika pilnībā izpārdots nepilnu 12 stundu laikā, savukārt uz 26. augusta koncertu šīs nedēļas sākumā vēl bija atlikušas vien dažas biļetes. Līdz ar to grupa ir nolēmusi pulcēt fanus vēl vienā koncertā - 28. augustā. Jāpiebilst, ka šie koncerti ir paredzēti nelielam apmeklētāju skaitam (1500 - 3000 cilvēku), kas, kopā ar mūziku, scenogrāfiju, gaismām un mēroga pretnostatījumu, radīs neierastu atmosfēru Mežaparka Lielajā estrādē un citādu grupas “Instrumenti” koncerta pieredzi.

“Koncerts “Skaisti savāds” no tiesas būs skaisti savāds piedzīvojums, jo Mežaparka estrādi, kuru zinām arī kā Dziesmu svētku estrādi, un esam pieraduši redzēt vairāku desmitu tūkstošu cilvēku piepildītu, šoreiz piepildīsim pavisam citādākā formātā - šaurākā apmeklētāju lokā, emocionāli tuvā atmosfērā, kurā, līdztekus mūsu mūzikas skanējumam, apmeklētājiem ļausim sajust arī Mežaparka estrādes lielumu,” par koncerta ideju stāsta grupas “Instrumenti” dalībnieks Jānis Šipkēvics.

Koncerti 26. augustā un 28. augustā ir plānots apmeklētājiem tikai ar derīgiem Covid-19 sertifikātiem, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu. Ja koncertu ir plānots apmeklēt ar bērniem, arī viņiem ir jābūt iespējai uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu. Savukārt uz 27. augusta koncertu bija derīgi arī testi - protams, ar negatīvu rezultātu.