Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Laika Suns” piedāvā dziesmu vasaras agrajiem rītiem

© Publicitātes foto

Grupa “Laika Suns”, kura spēlē popdziesmas ar skaļa roka enerģiju, smeļoties iedvesmu gan šodienas lielpilsētu ritmos, gan ģitārmūzikas zelta laikmetos, laidusi klajā jaunu dziesmu “Nav kur iet”.

Katra jauna grupas “Laika Suns” dziesma ir gaidīts notikums, jo nemaz tik bieži ar novitātēm Arņa Račinska stūrētā blice savus fanus neaplaimo. Dziesma “Nav kur iet” ieturēta tipiskajā “laika suņu” stilā, kurā manāms gan kaut kas no britpopa, gan kaut kas no alternatīvā roka, gan mazliet elektronizēta popa. “Dziesma ir par to nakts noslēguma daļu, kad jau ir gaišs, un visi normālie cilvēki guļ vai vienkārši vada savas normālās dzīves, bet tu jūties mazliet kā no citas planētas tukšajās pilsētas ielās. Un varbūt dzīvē arī,” filozofē Arnis Račinskis. Līdz ar dziesmu iznācis arī tās videoklips, kurā piedalās laikmetīgās dejas horeogrāfe un dejotāja Olga Žitluhina.

Jāpiebilst, ka tuvākie grupas “Laika Suns” koncerti gaidāmi 30. jūlijā Liepājā, “Rita’s Margarita” un 15. septembrī Rīgā, “Hanzas Perona” terasē.