Ar jaunu singlu un klipu par sevi atgādina Iluta Alsberga

© Publicitātes foto

Dziedātāja Iluta Alsberga ir viena no pieprasītākajām un labākajām bekvokālistēm Latvijā (muzicē Jāņa Stībeļa pavadošajā sastāvā, trio “Limonāde” un citur), kas ik pa laikam sajūt sevī sparu darboties arī solofrontē.

Ar savu jaunāko singlu “Mīlestība mūs glābs” dziedātāja Iluta Alsberga aicina ieskatīties savas dzīves vērtību labirintos. “Es atzīstu, ka dziesmas nosaukums šķiet banāls un klišejisks, taču tā nu es domāju un jūtos šajā dzīves posmā. Stāsts ir par divām vērtību šķautnēm, kas kontrastē, taču šajā cīņā uzvar mīlestība. Šķiet, ka šis laiks daudziem devis iespēju paraudzīties uz savu dzīvi ar citādāku skatienu. Varbūt arī Tu jūties un domā līdzīgi?” par dziesmu vēstī tās mūzikas un vārdu autore Iluta.

Šīs vieglās un gaisīgās popdziesmiņas mūziku un vārdus dziedātāja sacerējusi un ierakstījusi pagājušajā vasarā. Turpinot sadarbību ar savu brāli Zigmāru Valteru, šajā pavasarī tapis arī video klips. Tas uzņemts Kurzemes ārēs un Ilutas ģimenes iemīļotajā pilsētā Kuldīgā. Jāpiebilst, ka šī singla miksēšanas un māsterēšanas darbus veicis Štefans Mosle (Stefan Moessle) no Vācijas.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais