Ivo Fominam jauna dziesma, video un koncertu sērija

© Publicitātes foto

Dziedātājs un dziesmu autors Ivo Fomins klausītājus iepazīstinājis ar vēl vienu dziesmu no viņa jaunākā studijas albuma “Cilvēks” – tā saucas “Diena vai nakts”.  Pie viena Ivo izziņojis savas koncertsērijas datumus un vietas.

No jaunā albuma “Cilvēks klausītāji iepazinuši jau virkni labu dziesmu - nu kārta nākamajai. “Nebija viegli izvēlēties, kuru no jaunā albuma dziesmām aktualizēt, jo tajā ir vēl vairāki potenciāli hiti. Pēc ilgām diskusijām, nonācām pie “Diena vai nakts”, kas ir viena no ritmiski aktīvākajām, kā arī dziesmas vēstījuma ziņā aktuālākajām. Dziesma ir par cilvēku apjukumu un nespēju izdarīt pareizās izvēles. Arī šis ir tāds laiks visā pasaulē, kad jāizdara izvēles, un bieži vien tāda šaubīšanās rada problēmas līdzcilvēkiem,” stāsta Ivo Fomins.

Lai atbalstītu un popularizētu jauno albumu Fomins dodas arī nelielā tūrē, kas iesāksies ar koncertu 7. augustā Saldū, bet vēl dziedātājs būs sastopams 13. augustā Valmierā, 14. augustā Alūksnē, 20. augustā Cēsīs un 21. augustā Jelgavā. “Prieks, ka Ivo, neskatoties uz sarežģīto situāciju un ierobežojumiem, tomēr nenobijās doties koncertturnejā, jo tieši tur vislabāk iespējams novērtēt jauno dziesmu jaudu. Plānoju arī pats piedalīties kādā no koncertiem, jo Ivo ir tādu priekšlikumu izteicis. Tad jau redzēs!” mīklaini saka dziesmas “Diena vai nakts” līdzautors un izdevējs Guntars Račs.

Jāpiebilst, ka albuma ierakstā piedalījušies arī Ivo grupas ilggadējie biedri Roberts Dinters (ģitāra), Kristaps Eihvalds (bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas).

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais