Latviešu rokgrupa “Pink Fluids” izdod otro singlu

© Publicitātes foto

Dauznīgā rokgrupa “Pink Fluids” izdevusi otro singlu “I Learnt Nothing” no topošā albuma “A Quick One Before The Mantis Gets You”.

“Dziesma ir par pozitīvu nihilismu kā alternatīvu modernajai apsēstībai ar statusu un produktivitāti, par liriskām dzīves atziņām, ar kurām cilvēki mēģina noslāpēt izmisumu un bailes no savas nenozīmības,” savu jauno skaņdarbu raksturo grupas pārstāvji

“Pink Fluids” sastāvā ir Edgars Sondors no grupas "Krāsa" un Jānis Kalvāns, kurš darbojas grupā "Nova Koma". Abiem mūziķiem doma par kopīgu grupu radās 2018. gadā, kad Edgars un Jānis nolēma uzsākt projektu, kas kalpotu kā dziesmu rakstīšanas nometne - neviena ideja netiktu noraidīta, neviens žanrs nebūtu svēts un neviena tēma nebūtu pārāk muļķīga.

Dziesmā “I Learnt Nothing” basģitāru iespēlējis Kaspars Greizis no grupas “Trigger Happy”, tā ierakstīta un miksēta studijā “Gateris”, bet māsterēšanu veicis Ģirts Laumanis jeb Lomiks. Klipu filmēja un veidoja Krišjānis Pleiko.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais