Vējturu nama koncertsezona turpinās ar Normundu Rutuli

© Publicitātes foto

Jūrkalnes dabas koncertzālē “Vējturu nams” pirmā koncertsezona jau iesākusies ar Aijas Andrejevas un Jāņa Aišpura uzstāšanos, bet turpinājumā būs arī Normunda Rutuļa, grupas “Dzelzs Vilks” un Ivo Fomina koncerti.

Vējturu nama koncertsezonas nākamais pasākums būs 16. jūlijā, kad Jūrkalnē viesosies latviešu popa un šlāgera dziedātājs Normunds Rutulis, kuram uz skatuves pievienosies viņa slavenais Rīgas orķestris. 23. jūlijā - grupa “Dzelzs Vilks”, eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm un viena no jaudīgākajām latviešu koncertgrupām. Vējturu nama koncertsezonu 30. jūlijā noslēgs Ivo Fomins - Liepājas roka pārstāvis, kurš šogad izdevis jaunu albumu “Cilvēks”.

Vējturu nama sēdvietas būs pieejamas personām ar derīgu digitālo Covid sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai pārslimošanas faktu, un personas apliecinošu dokumentu. Koncertā tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais