VIDEO: Jaunā dziedātāja AnnaKrista piedāvā enerģisku dziesmu Madonnas stilā

© Publicitātes foto

Dziedātāja AnnaKrista (Anna Krista Ostrovska), sadarbojoties ar producentu Reini Briģi, izdevusi enerģisku un dejojamu dziesmu “ar aicinājumu ikkatram atļauties būt sev pašam”.

Dziedātāja AnnaKrista un producents Reinis Briģis savu sadarbību aizsāka pērn rudenī, strādājot pie klausītāju atzinīgi novērtētās dziesmas “Nezvani vēl”, un tandēms nolēma radošo sadarbību turpināt.

“Aktuālais singls “Pusnakts stundā” aicina atteikties no aizspriedumiem un sabiedrības uzliktajām dogmām, un ļauties tam, ko ikkatrs vēlas visvairāk - iekšējam mieram. Dziesmā ir atsauces uz disko ēru, un šī estētika saglabāta arī videoklipā,” tā AnnaKrista.

Jāpiebilst, ka dziesmā un tās klipā ir atsauces ne tikai uz diskoēru - kaut ko savulaik dzirdētu un redzētu tajā, iespējams, samanīs arī Madonnas agrīnās daiļrades pielūdzēji. ““Pusnakts stundā” videoklips ir izdevies tieši tā, kā tas bija plānots - enerģisks, krāsains un kvalitatīvs,” priecājas dziedātāja.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais