Normundam Rutulim jauns remikss ar “Neaizmirstulīšu” vokālu

© Publicitātes foto

Dziesma “Es vēlos vienu vien” ir vasarīgs stāsts par draudzību, kopā būšanu un neaizmirstamu sapņu deju. Tā ir nezināma ārzemju autora dziesma, kuras aranžējumu veidojis komponists un producents Kristaps Krievkalns. Jaunās versijas aranžējumam savu artavu devis N’Works jeb Normunds Rutulis.

Remiksā izmantoti “Neaizmirstulītes” vokālie celiņi, kurus ieskaņoja Margarita Dudčaka, Elīna Ose, Laura Goba un Laura Leontjeva, kā arī Austra Kalniņa klavierspēle, Viktora Eunapū ģitāra, Aivara Meijera basa partija un pūtēju grupas audio celiņi, kurus ieskaņoja Raivo Stašāns (saksofons), Oļegs Švembergs (trombons) un Edgars Švembergs (trompete).

N’Works :”Jau dzirdot dziesmas oriģinālu Kristapa Krievkalna studijā, padomāju, ka šim ierakstam labi piestāvētu klasiskā “disco soulful house” manierē veidots remikss. Īstajā laikā tiku pie dziesmas audio failiem un ar lielu prieku izveidoju dejojamāku šīs dziesmas versiju. Ceru, ka vasaras ballītēs šī versija gūs panākumus.” Savukārt “Neaizmirstulīšu” meitenes aicina: “Pirmo reizi izkustinām gurniņus kopā ar N'Works un aicinām arī Tevi, dārgo klausītāj, iekustināt vasaru šajā enerģiskajā un saulainajā remiksā! Ar Normundu Rutuli sadarbība ir uzsākusies patiesi viegla un iedvesmojoša, ceram, ka šī dziesmas versija mums visiem būs kā ceļvedis skaistiem notikumiem!"

“Neaizmirstulītes” muzicē kopš 2011. gada un šo gadu laikā izvirzījušas par ansambļa mērķi aktualizēt, popularizēt kvalitatīvu mūziku, kas radusies 20. gadsimta otrajā pusē, to iedzīvinot jaunās, daudzbalsīgās krāsās un dodot tai otru elpu, nepazaudējot muzikālās un emocionālās vērtības.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais