Būū piedāvā jaunu singlu “Sāku no sākuma”

© Elizabete Dzeina Rubene

Ar singlu “Sāku no sākuma” pie klausītājiem atgriežas dziedātāja ar, šķiet, pašu muļķīgāko skatuves vārdu latviešu popmūzikā – kolorītā Būū, īstajā vārdā Ilze Fārte.

Plašāka publika dziedātāju Būū iepazina ar viņas singlu “Siekala”, taču jaunietes apgriezieni šobrīd tikai pieņemas spēkā. “Šī ir mana izlaušanās no čaulas, kurai ļoti ilgi esmu gatavojusies,” apņēmīgi saka Būū, kura iepriekš darbojās kā dziesmu autore citiem popmūzikas māksliniekiem. “Dzīves laikā mums katram ir ļoti daudz šo “mazo sākumu”. Dažreiz tas ir pat vienas dienas ietvaros, kad ir jānomirst un jāpārdzimst, atmetot savu veco identitāti un ar to saistītos lēmumus, “ par dziesmu “Sāku no sākuma” saka tās autore. Dziesma iezīmē Ilzes lēmumu par solo karjeras uzsākšanu - ar to saistītajām priekiem un raizēm.

Dziesmas producents ir Armands Varslavāns, miksu un māsteru veicis Andis Ansons, savukārt dziesmas “Sāku no sākuma” videoklipa režisore un producente ir Agnese Rozniece (plašāk pazīstama kā Rakovska) kopā ar “Zvaigznājs.lv” komandu, kas ir vokālistu konkursa “Ghetto Faktors” galvenās balvas realizācija. Jāatgādina, ka vasaras sākumā tieši Ilze Fārte uzvarēja šajā konkursā.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais