Saulkrastos rīkos koncertu ciklu pie četrām Saulkrastu upēm

© Publicitātes foto

Saulkrastos šovasar izskanēs četri dažāda rakstura koncerti pie četrām Saulkrastu upēm. Gluži kā upes – Pēterupe, Inčupe, Aģe un Ķīšupe – tie būs katrs ar savu raksturu, straujumu un skaņas plūdumu, taču ar vienu kopzīmi – izskanēs saulrietā un pie upes ietekas jūrā.

No šī koncertu cikla pirmais pasākums būs 15. jūlijā pulksten 20.30, kad pie Pēterupes ietekas jūrā uzstāsies Asnate Rancāne un Staņislavs Judins.

“Domīgā un rāmā Pēterupe, kuras krastā jau gadsimtiem vietu radis mūsu senais dievnams, kur mieru un patvērumu rast nomāktajiem un savienot sirdis mīlošajiem,” tā saulkrastieši piesaka upi un arī koncertu. 29. jūlijā pie Ķīšupes ietekas jūrā uzstāsies grupa “Ezeri”, 12. augustā pie Aģes ietekas jūrā izskanēs mūsdienu lībiešu dzeja kamermūzikā “Kuolm randõ/Trīs krasti”, bet cikla noslēgumā 26. augustā pie Inčupes ietekas jūrā uzstāsies apvienība “Tehnikums” un Ozols.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais