Enrike Iglesiass dominikāņu pludmalē prezentē jaunu hitu

© Publicitātes foto

Pēc prestižā izdevuma “Billboard” datiem par visu laiku varenāko latino popmākslinieku kronētais Enrike Iglesiass atgriežas ar dāvanu miljoniem savu fanu visā pasaulē, piedāvājot jaunu singlu “Me Pasé”, kurā piedalās regetona zvaigzne Farruko.

Dziesma “Me Pasé” “ir kā zibens pudelē, apkopojot nesalīdzināmo maģiju, kas Iglesiasu padarīja par globāli atzītu ikonu jau vairāk nekā divas desmitgades,” sajūsminās izdevēji. “Ar dinamiskiem ritmiem, kas radīti dejām, šai dziesmai piemīt neatvairāms ritms, kas ir kā radīts, lai kļūtu par visas pasaules vasaras himnu.” Oficiālo mūzikas video režisējis Alehandro Perezs, ar kuru Enrike ir jau iepriekš veiksmīgi sastrādājies. Šī sadarbība ir radījusi tādus video kā “Bailando”, “Subeme La Radio” un “Duele el Corazan”, kas visi pārsnieguši 1 miljardu skatījumu. Jaunais video tika filmēts pludmalēs Samanā, māksliniekiem tur piedzīvojot īpaši siltu un viesmīlīgu uzņemšanu no dominikāņu tautas.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais