Uz vienu nakti atdzims leģendārais mūzikas klubs „u.t.t.“

© Publicitātes foto

Atklājot Vējturu nama pirmo koncertsezonu, 2. jūlijā Jūrkalnes dabas koncertzālē uz vienu nakti atdzims Liepājas leģendārais mūzikas klubs "u.t.t.". 

Igo radītais "u.t.t." bija viens no pirmajiem mūzikas klubiem Latvijā, kas 90. gados Liepājā pulcēja Latvijas un citu valstu labākos mūziķus. “Katra reize, kad satiekas mūziķi, kas savulaik spēlējuši "u.t.t.", ir iespēja atjaunot tradīcijas, kas pirms vairāk kā 20 gadiem tika attīstītas un pilnveidotas,” uzsver pasākuma rīkotāji. Šajā vakarā gaidāma kopspēle, improvizācijas un negaidīti mūziķu sastāvi. Uz skatuves kāps kluba "u.t.t." pamatsastāvs - Juris Kristons, Mārtiņš Burkevics un Egons Kronbergs kopā ar Gundaru Lintiņu. Viņiem pievienosies arī Ēriks Upenieks un Jānis Strazds, kā arī solisti Igo, Katrīna Dimanta un Atis Ieviņš. Ieeja pasākumā bez maksas. Vējturu nama sēdvietas būs pieejamas personām ar derīgu digitālo Covid sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai pārslimošanas faktu, un personas apliecinošu dokumentu. Koncertā tiks ievēroti visi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi.

Izklaide

Šonedēļ, par godu 5. oktobrī atzīmētajai Pasaules skolotāju dienai, Latvijā zināmi mūziķi – Annija Putniņa, Miks Galvanovskis un operdziedātāja Andžella Goba – ierakstījuši dziesmu “Sēde”. Tā izskan šajā rudenī atskaņotajā, jaunās skaņās atdzimušajā, mūziklā “Klase”. Lielās skatītāju intereses dēļ mūzikls oktobrī uz VEF kultūras pils skatuves 15. oktobrī piedāvās vairākas papildizrādes.

Svarīgākais