Mārcis Auziņš piedāvā unikālu iespēju apgūt ģitārspēli ar videolekciju palīdzību

© Publicitātes foto

Pazīstamais ģitārists, komponists un aranžētājs Mārcis Auziņš pirmais Latvijā ikvienam interesentam piedāvā apgūt ģitārspēli ar videolekciju palīdzību.

Ģitārista Mārča Auziņa mājaslapā https://skola.marcisauzins.com/ tagad ir pieejams videolekciju cikls “Ģitāras anatomija ar Mārci Auziņu”, kurā apkopotas četras interesantas videolekcijas, kā arī lejupielādējami uzskates materiāli, ar kuru palīdzību var apgūt ģitārspēli no pašiem pamatiem līdz pat improvizācijai. Šeit apskatāms šī lekciju cikla video tīzeris:

Kā uzsver Mārcis, videolekciju cikls veidots tā, lai tas būtu vienlīdz labi saprotams un izmantojams gan cilvēkiem, kuriem jau ir priekšzināšanas, gan arī bez priekšzināšanām, turklāt tas piemērots arī iesācējiem neatkarīgi no viņu vecuma - arī bērniem. Video lekciju lielāka priekšrocība ir ērta lietošana jebkurā laikā un vietā. “Lekcijās varēs apgūt pirmos akordus, piedāvāšu arī dziesmas, kuras varēs izmantot kā mācību materiālu. Neizpaliks arī gammas un darbs ar metronomu,” stāsta Mārcis Auziņš. Katra lekcija sastāv no 35 - 45 minūšu gara video materiāla par konkrēto tēmu, iztirzājumu un paraugdemonstrējumiem. Tāpat lejupielādei pieejami iepriekš sagatavoti materiāli PDF formātā izprintēšanai un ērtākai tēmas apgūšanai. “Ja man jautā, cik ilgā laikā iespējams apgūt ģitārspēli, parasti atbildu, ka tas ir atkarīgs no nodarbību intensitātes un iepriekšējās sagatavotības. Šis mācību materiāls, kuru piedāvāju, ir gana apjomīgs, lai, uzsākot ģitārspēles apguvi, apgūstamā materiāla pietiktu pusgadam vai pat gadam regulāra darba. Pats galvenais, lai cilvēkam ir gribēšana, lai ir pieejama planšete, dators vai telefons un interneta pieslēgums, kā arī, protams, laiks,” uzsver mūziķis.

Izklaide

Populārais rīta raidījums “900 sekundes” Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos – ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots.

Svarīgākais